Acesta nu este un articol despre vreun domeniu industrial, vreo companie stau despre proiecte… ministeriale. Acesta este un articol despre cum își câștigă traiul o bătrânică ce vinde lucruri făcute de mâna sa ca să le fie cald bucureștenilor.

„Vineri, în drumul spre cafea, am cunoscut-o pe tanti Cristina. Mi-a atras atenția privirea sa blândă, de bunică. M-am oprit să mă uit ce vinde mai exact. Vindea veste frumos împletite și cipici călduroși. Vestele sunt în culori foarte faine, iar lâna este extrem de fină.

Eu am cumpărat 3 veste cadou pentru Crăciun și cipici. S-a bucurat tare mult. La final am întrebat-o de unde este. Mi-a spus că e din Curtea de Argeș și a venit să vândă ce a lucrat pe vară și toamnă. Am întrebat-o câte veste mai are, mi-a spus că mai are vreo 80 și speră să le vândă până în Crăciun.

Am întrebat-o dacă este de acord să-i fac o fotografie și s-o public cu numărul dânsei de telefon pentru eventuale comenzi.

Mi-a mulțumit cu lacrimi în ochi. Așa că, dacă încă aveți de luat cadouri, poate vă gândiți să luați și o veste sau mai multe de la Tanti Cristina. Ați face și un cadou călduros și i-ați face și o mare bucuriei lui Tanti Cristina care a migălit la ele.

Vă las aici numărul de telefon s-o sunați direct: 0757.134.315.

Eu am întâlnit-o în zona Piața Muncii, la intersecția Decebal cu Mihai Bravu”.

Povestite de Denisa Radu.

Și… mai mult, mult mai mult decât o postare de pe o rețea de socializare. O poveste la care să luăm amine. Țineți-o minte pe Tanti Cristina. Faceți-vă cald la suflet, făcând dumneaei un BINE. Și, cine știe, poate și… altora!