Pentru prima dată în istoria sa, Clubul Sportiv Municipal București caută voluntari deschiși la noi provocări și în căutarea unei experiențe la cel mai înalt nivel alături de echipa noastră de handbal feminin! 

„Dacă ai peste 18 ani, ești pasionat de sport și îți place adrenalina, înscrie-te și tu completând formularul de mai jos, pentru a fi alături de noi. Vei beneficia de uniformă de voluntar, badge personalizat, training-uri specializate și diplomă de voluntar. Contractul va fi valabil pe toată perioada sezonului competițional 2021/2022, adică din septembrie 2021, până în luna mai 2022.

Departamentele din care poți alege să faci parte sunt: Media Team, Mobility Team, Hospitality Team sau Ceremony Team. Vei avea contact cu jucătoarele și staff-ul CSM București și vei ajuta profesioniști din domeniul sportiv. 
După completarea formularului, până la data de 1 septembrie 2021, vei primi un mail cu răspunsul coordonatorului de voluntari. Dacă acesta va fi unul favorabil, următorul pas va fi acela de a susține un interviu, iar mai apoi training-ul destinat departamentului tău. La final, ne vom bucura împreună de o aventură pe care cu siguranță nu o vei uita niciodată!”, scrie pagina de facebook a CSM Bucuresti.

Completează formularul aici!