Campioana Romaniei la handbal feminin, CSM Bucuresti, a învins în deplasare pe CS Dacia Mioveni 2012, cu scorul de 26-20 (16-10), in cadrul rundei a 11-a din Liga Florilor MOL. Cele mai bune marcatoare ale bucurestencelor au fost Cristina Neagu şi Emilie Arntzen, cu cate 7 goluri fiecare.

Confruntarea cu Dacia Mioveni este prima dintr-un adevărat tur de forță pentru tigroaice! La doar trei zile după meciul de campionat de la Mioveni, sâmbătă, 15 ianuarie, formația pregătită de Adrian Vasile va evolua la Podgorica, în DELO EHF Champions League, împotriva echipei Budućnost BEMAX. Meciul se va juca la Morača Sports Center” din Podgorica de la ora 19:00.

Miercuri, 19 ianuarie, este programată partida Brest Bretagne Handball – CSM București, tot din Liga Campionilor, meci programat inițial week-end-ul trecut, dar amânat din pricina cazurilor de Covid-19 apărute în echipa noastră.

Sâmbătă, 22 ianuarie, Sala Polivalentă din Capitală va găzdui primul meci al tigroaicelor pe teren propriu în acest an în Liga Campionilor. De la ora 17:00, CSM București va primi vizita echipei BV Borussia 09 Dortmund.

După o pauză de doar patru zile, CSM București are programat meci în Liga Florilor, pe teren propriu, cu HC Zalău!

Luna ianuarie se va încheia cu un alt meci dificil pentru „tigroaice”. Duminică, 30 ianuarie, CSM București va juca în deplasare cu CS Minaur Baia Mare, de la ora 11:00, într-o partidă contând pentru etapa a XIII-a a Ligii Florilor MOL.