Echipa de handbal feminin CSM Bucuresti a obtinut cea de-a treia victorie in grupa principala a Ligii Campionilor, invingand cu scorul de 27-24 pe Ferencvaros Budapesta, in Sala Polivalenta din capitala. In urma acestui succes, al treilea consecutiv in grupele principale, CSM Bucuresti este foarte aproape de calificarea in sferturile de finala ale Ligii Campionilor.

 

Prahova se află pe primul loc din regiunea Sud Muntenia în topul atragerii fondurilor nerambursabile obținute de la Uniunea Europeană prin Programul Operațional Regional 2014-2020 (REGIO), cu 2,415 miliarde de lei, valoarea totală a celor 304 proiecte depuse de solicitanți, instituții publice sau persoane juridice. Până în prezent au fost semnate 158 de contracte care, însumate, depășesc un miliard de lei.

Principalele marcatoare au fost Cristina Neagu 8 goluri și Cvijici 7, pentru CSM, respectiv Lukacs 7 reuşite, pentru FTC Budapesta.

Celelalte partide ale etapei vor fi sâmbătă şi duminică, între Rostov Don – Metz şi Team Esbjerg – Vipers.

CSM Bucureşti va avea în continuare programul: Metz – CSM Bucureşti (1 martie), CSM Bucureşti – Vipers (7 martie).

În clasament, pe primul loc se află Metz Handball, 9 puncte, urmată de Rostov de Don, 9 puncte, Team Esbjerg, 9 puncte, CSM Bucureşti, 9 puncte, Vipers Kristiansand, 5 puncte, FTC-Rail Cargo Hungaria, 3 puncte, iar primele patru clasate se califică în sferturi.