Echipa de fotbal Dinamo Bucuresti a incheiat un parteneriat de colaborare cu compania Cronoscar, prin care aceasta ofera un numar de masini pentru club.

Cronsocar este o companie de închirieri auto cu peste 16 ani de activitate, care liveaza mașinile sau le preia de la aeroport după ce perioada de închiriere s-a sfârșit, complet gratuit la solicitatea clientului.

Mașinile Cronoscar sunt noi și nebrandate, politica companiei fiind de a schimba permanent autoturismele uzate, permițând mașinilor de închiriat să atingă o durată maximă de serviciu de 3 ani. După această perioadă, mașinile nu mai sunt închiriate.

Cronoscar ofera în permanență promoții și cadouri clienților, care, in plus, beneficiază de reducerea pe viață de 5% acordata prin intermediul unui card de fidelitate.

(+40) 730.111.008, (+40) 244.595.332
(+40) 244.595.332

  office@cronoscar.ro

CRONOSCAR va ofera reducere de 20%, asigurare FULL CASCO impotriva accidentului și furtului, rovignetă, kilometraj nelimitat, livrare si preluare gratuită pentru rent a car din principalele locațiiÎnchirieri auto BucureştiRent a Car Cluj, Centru de inchirieri auto Ploieşti, Piteşti, ConstanţaGalaţiCraiovaBacăuIaşiBrașovSibiuTimișoaraBuzau.

Se acceptă carduri de credit Visa, Visa Electron, MasterCard şi Maestro, fara taxă suplimentară, indiferent de metoda de plată. (P)