VIOLENȚĂ MAXIMĂ: Două femei au fost înjunghiate sâmbătă seara într-o locuință din Voluntari, județul Ilfov. Din nefericire, pentru una dintre victime atacul a fost fatal femeia pierzându-și viața.

Potrivit IPJ Ilfov, polițiștii au fost sesizați de o persoană cu privire la faptul că, într-o locuință din Voluntari, mama și respectiv bunica sa au fost înjunghiate de către tatăl apelantului, după care acesta din urmă a plecat de la domiciliu.

Ulterior, polițiștii au primit alte două apeluri care anunțau faptul că au fost auzite țipetede groază și strigăte după ajutor.

La fața locului s-au deplasat polițiștii orașului Voluntari, care au găsit cele două victime și au constatat că persoana bănuită că a atacat nu se mai afla la locul faptei.

Echipajele medicale care au ajuns la fața locului au acordat îngrijiri medicale celor două femei, însă, ulterior, au declarat decesul uneia dintre acestea, respectiv a mamei apelantului.

Polițiștii l-au depistat în scurt timp pe presupusul atacator, într-o zonă din apropierea locuinței. Acesta, în vârstă de 39 de ani, a fost dus la sediul Poliției Orașului Voluntari pentru cercetări.

Investigațiile sunt continuate de polițiști pentru tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-au petrecut faptele cumplite care, iată, s-au transformat în tragedie.