Baia este una dintre cele mai importante incaperi din casa, este locul in care esti doar tu cu gandurile tale, iar pentru a te bucura de acest timp personal, baia trebuie sa iti ofere confortul si relaxarea de care ai nevoie. De aceea, uneori, baia are nevoie de renovari, cu atat mai mult atunci cand exista avarii care trebuie reparate, dar si in cazul in care doar iti doresti sa modernizezi locuinta.

Atunci cand renovarea poate fi anticipata, poti alege sa faci economii de-a lungul timpului. Cu toate acestea, nu de putine ori se poate intampla ca, odata incepute renovarile, sa constati ca bugetul stans pentru planurile tale nu este suficient. In aceste cazuri, poti apela cu incredere la un credit nevoi personale. Prin intermediul lui poti duce la bun sfarsit renovarea inceputa.

Inainte de a solicita un credit de nevoi personale, fa un calcul pentru a afla exact suma de care ai nevoie. Iata cateva aspecte la care sa fii atent pentru a nu omite niciun detaliu!

1. Evaluarea instalatiilor

Verifica starea de functionare a instalatiei sanitare. Acest pas te va scapa de probleme ulterioare care ar putea sa apara din cauza unor tevi vechi sau prea uzate. E important sa adaugi costul acestor modificari la planul initial, pentru a nu fi nevoit sa repari din nou mai tarziu.

2. Optimizarea spatiului

In general, baile sunt incaperi relativ mici. Gandeste-te cum vei optimiza spatiul pe care il ai la dispozitie, asa incat instalatia sanitara si mobilierul necesar sa fie amplasate adecvat. Luand in considerare acest aspect, poti crea efectul unei bai mai spatioase.

3. Etapele lucrarilor

Atunci cand iti faci planul, este important sa stii care sunt etapele procesului de renovare si durata aproximativa a fiecareia dintre ele. Iti recomandam sa realizezi o lista cu lucrarile necesare, pe care sa le ordonezi in functie de prioritatea lor.

In general, renovarea unei bai se realizeaza in 3 etape:

– Lucrarile de reparatii si montarea instalatiei sanitare, a gresiei si a faiantei.

– Montarea obiectelor sanitare.

– Amplasarea mobilierului si decorarea baii.

Asa vei sti de cati meseriasi vei avea nevoie si vei putea estima costurile manoperei si durata fiecarei etape de lucru.

4. Dimensiunea corecta

Desi ti-ai fi dorit o cada mare, spatiul din baie e posibil sa nu iti permita acest lucru. Alegerea dimensiunii corecte a mobilierului si a obiectelor sanitare este esentiala pentru crearea confortului pe care ti-l doresti.

In consecinta, daca ai o baie mica, trebuie sa optezi pentru un mobilier de dimensiuni mici, pentru a nu supraaglomera incaperea.

Odata ce ai intocmit planul si ti-ai calculat bugetul necesar, poti sa te apuci de treaba. Iar daca ai nevoie de o suma suplimentara, cerceteaza piata si pentru cea mai potrivita varianta de credit pentru tine. Bancile si Institutiile Financiare Nebancare ofera o multime de solutii in functie de nevoile tale, dar trebuie sa fii atent la anumite aspecte precum dobanda anuala perceputa, criterii de aplicare, taxe si comisioane.

Providentte sustine in planurile tale de renovare, oferind credite de nevoi personale pe termen scurt sau mediu, de pana la 20.000 de lei, pe o perioada maxima de rambursare de 134 de saptamani sau 2 ani si jumatate, fara garanti si garantii.

Vrei sa stii care este suma pe care trebuie sa o rambursezi? Pe pagina web a institutiei vei gasi un calculator de credit care iti spune exact perioada de rambursare, valoare ratei si modalitatea in care doresti sa primesti sau sa platesti creditul Provident. Totodata, poti opta pentru serviciul auxiliar de gestionare a imprumutului la domiciliu, prin care banii ajung la tine acasa in cel mai scurt timp.

Pentru a fi considerat eligibil, trebuie sa indeplinesti cateva conditii: sa ai un venit minim demonstrabil de 300 de lei/luna, sa ai varsta minima de 18 ani impliniti, cetatenie romana si adresa de domiciliu pe teritoriul Romaniei si un numar de telefon valabil.

Provident este o Institutie Financiara Nebancara si una dintre cele mai importante investitii britanice in Romania, avand peste 1,2 milioane de clienti serviti in ultimii 15 ani. Dintre acestia, 74% au solicitat un al doilea imprumut.

Solicita si tu un credit de nevoi personale de la Provident si fii cu un pas mai aproape de realizarea proiectelor tale! (P)