Creșterea ratei de renovare a clădirilor este esențială pentru atingerea obiectivelor de zero emisii nete de dioxid de carbon

  • Clădirile sunt responsabile pentru 36% din emisiile de gaze cu efect de seră în UE, 40% în Statele Unite și 42% în Regatul Unit.
     
  • Noile date la nivel mondial arată că 79% dintre oameni și-ar renova locuințele pentru a fi mai eficiente din punct de vedere energetic, dacă ar exista un sprijin financiar și administrativ adecvat, iar 73% dintre ei sunt în favoarea îmbunătățirii obligatorii a eficienței energetice.

  • Într-un raport nou, ROCKWOOL Group și Cambridge Econometrics prezintă soluții politice pentru implementarea unor măsuri eficiente de renovare a locuințelor și a clădirilor, astfel încât acestea să protejeze cât mai mult mediul și să necesite costuri mai mici legate de energie.

Opt din zece persoane (79%) și-ar renova locuința, dacă ar beneficia de asistență adecvată, arată raportul „Unlocking the Benefits of Building Renovation”, realizat de OnePoll pentru ROCKWOOL Group și Cambridge Econometrics.

Citeste articolul complet pe Constructii Smart.