Marți, 20 august 2019, la sediul Primăriei sectorului 2 a avut loc o serie de trei dezbateri publice referitoare la proiecte de hotărâri aflate pe agenda Consiliului Local, respectiv instituirea taxei de habitat cu destinația specială de salubrizare pentru utilizatorii non-casnici (persoane juridice) și a Regulamentului privind implementarea, determinarea cuantumului, încasarea și administrarea acestei taxe, aprobarea unor tarife privind activități specifice ale serviciului de salubrizare precum și stabilirea și sancționarea faptelor ce constituie contravenții pe raza sectorului 2.
În acest context, reprezentanții Primăriei sectorului 2 au prezentat cele mai importante aspecte ale proiectelor de hotărâre aflate în dezbatere și au dialogat cu participanții, analizând propunerile și recomandările formulate de aceștia și oferind explicații concrete, punctuale, la toate întrebările adresate. De asemenea, reprezentanții administrației au subliniat că vor continua să inițieze și să susțină proiecte cu impact vizibil, care să îmbunătățească viața cetățenilor sectorului.
Cele trei consultări publice se înscriu în seria de demersuri desfășurate în ultima perioadă de autoritatea publică locală, menite să vină în sprijinul cetățenilor sectorului 2 prin soluționarea unor probleme prioritare.

Marți, 20 august 2019, la sediul Primăriei sectorului 2 a avut loc o serie de trei dezbateri publice referitoare la proiecte de hotărâri aflate pe agenda Consiliului Local.