Consiliere psihologica prin telefon, linie telefonica gratuita, la Spitalul Clinic de Psihiatrie “Profesor Doctor Alexandru Obregia”, nr de tel 031-9103.

„Traim o criza care a ingenuncheat lumea. S-a intamplat peste noapte si nimeni nu a stiut ce va urma. Ne-am adaptat, ne-am reinventat. Contra cronometru, cercetatorii din intreaga lume cauta un leac. Oamenii se straduiesc sa se reseteze, sa gaseasca solutii, sa traiasca. Unii insa se simt coplesiti si si-au pierdut speranta. Stresul, grijile pentru ziua de maine, singuratatea, schimbarea, nu sunt percepute de toti la fel”, a scris primarul general Gabriela Firea pe pagina sa de socializare.

Cei care au dificultăți în a gestiona problemele de anxietate, depresie sau alte situatii generate de perioada prelungita de izolare sociala, pot apela serviciul de consiliere psihologica telefonica gratuita unde raspund specialisti ai Spitalului Clinic de Psihiatrie „Profesor Doctor Alexandru Obregia”, aflat in administrarea Primariei Capitalei prin ASSMB. Programul este zilnic, intre 10.00 si 19.00.