La București are loc al 3-lea Congres Național de Podiatrie, eveniment cu participare… internațională.
Congresul a debutat cu o conferință-dezbatere ”Provocări și perspective în implementarea profesiei de podiatru în România.”

Vor lua cuvântul experți din Belgia, Grecia, Irlanda, Italia, Malta, Marea Britanie, Spania, SUA, precum și reprezentanți din România.

Din partea ASSMB participă Dr. Eduard Catrina, medic primar chirurg și șef de secție la Spitalul Clinic Dr. I. Cantacuzino, spital administrat de Primăria Municipiului Bucureşti, prin Administratia Spitalelor și Serviciilor Medicale București.
*PODIATRÍE s. f. tratament al bolilor piciorului. (< engl. podiatry) *POD-, v. PODO-. □ ~agră (v. -agră), s. f., gută a picioarelor; ~algie (v. -algie), s. f., senzație de durere la picior; ~encefal (v. -encefal), s. m., monstru la care encefalul este situat parțial în afara cutiei craniene, fiind unit de aceasta printr-un pedicul; ~iatrie (v. -iatrie), s. f., tratament al bolilor localizate la picior; ~odinie (v. -odinie), s. f., afecțiune a piciorului manifestată prin dureri localizate în partea anterioară. [caption id="attachment_2774" align="aligncenter" width="300"] La București are loc al 3-lea Congres Național de Podiatrie, eveniment cu participare… internațională. [/caption]