Miercuri, 18 noiembrie, va avea loc conferinta “Leading people, fostering creativity towards a new working culture”, editia care incheie seria CEO Conference – Shaping the Future 2020. De data aceasta se vor discuta solutii si experiente de succes pe care liderii companiilor le pot folosi pentru a creste implicarea si eficienta angajatilor, incurajand creativitatea, pentru a adapta activitatea companiei la provocarile aceastei perioade de transformari accelerate.

Evenimentul, la care Bucuresti Business si Prahova Business sunt parteneri media, este dedicat top managementului companiilor mari si va fi transmis live, online, incepand cu ora 10:00. Editiile anterioare, din septembrie si octombrie, s-au bucurat de participarea a peste 500 de lideri de companii, care le-au apreciat ca fiind foarte utile si interesante, oferind un continut si o interactiune diferite fata de alte evenimente online.

Panelistii sunt lideri a caror experienta si viziune strategica in implementarea unor proiecte de succes, pot inspira liderii de business in conturarea solutiilor potrivite pentru companiile lor:

     • Andreea Mihnea, Chief People Officer, First Bank
     • Andrei Gosu, Managing Partner, Ascendis
     • Cristina Mancas, Human Resources VP SEE, Schneider Electric
     • Costin Avram, General Manager, Crystal System & Crystal Talent Solutions
     • Iulian Trandafir, CEO, Alliance Healthcare Romania.

Chairman va fi Marius Persinaru, CEO, Antreprenor & Consultant Strategic si Organizational, la randul sau cu o bogata experienta in conducerea unor companii mari din tehnologie, atat in Romania cat si in regiune.

Va puteti inregistra cu un email la adresa madalina.popescu@doingbusiness.ro sau direct pe site-ul conferintei, unde puteti gasi informatii actualizate permanent despre agenda si speakeri. Participarea dumneavoastra nu implica nici o taxa.