Academia de Științe Medicale, instituţie publică naţională cu prestigiu academic în domeniul cercetării medicale şi farmaceutice cu o vechime de peste 80 ani, derulează începând cu anul 2015 proiectul „Dezvoltarea infrastructurii publice de cercetare, dezvoltare și crearea de noi infrastructuri” cu o valoare totală de 112.389.702,00 lei. Proiectul este dedicat afecţiunilor letale sau invalidante – boli cardiovasculare și boli tumorale, prezentate în statisticile la nivel naţional şi internaţional ca fiind principalele cauze ale morbidităţii şi mortalităţii și se materializează prin conferințe și evenimente de impact!

Organizatorii precizează că această conferință reunește personalități ale medicinei românești în cadrul celor 6 sesiuni axate pe activitățile de cercetare clinică prin diagnostic imagistic și proceduri intervenționale în afecțiunile cardiovasculare, cerebro-vasculare; malformații în cardiologia pediatrică, anevrismele vaselor periferice, tumori digestive.

Evenimentul, organizat în perioada 27-29.02.2020, București va găzdui și

Această conferință reunește personalități ale medicinei românești în cadrul celor 6 sesiuni.

înființat în cadrul proiectului și care urmărește generarea, aplicarea de inițiative și activități legate de sănătate, promovarea şi încurajarea cooperării interdisciplinare între companii, organizații, universități şi entități publice. Totul are la bază rezultatele obținute în activitățile de cercetare aplicativă propuse prin prezentul proiect și transferul cunoștințelor în vederea creșterii competitivității economice în domeniul bolilor cardiovasculare și tumorilor digestive în România.

Formular de inscriere:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSceAP-NYPhwbkMWFcUVyQOtn50XbmMLdhrgELbaTPn2F7qpuw/viewform?vc=0&c=0&w=1