Avem o țară binecuvântată cu locuri ca din rai, care merită respectate și promovate, în numele tradișiei în turism dar, în egală măsură, pentru sănătatea noastră a tuturor. Sunt zone mirifice precum Ocna Sibiului, Salina Praid, Salina Slănic-Prahova, Băile Tușnad, Băile Borsec, Parcul Național Ceahlău, stațiune aBazna- județul Sibiu și multe, multe altele…
Ministerul Turismului anunță lansarea concursului “Destinaţii Europene de Excelenţă” – EDEN, cu tema turismul de sănătate și relaxare.
Proiectul  “Destinaţii Europene de Excelenţă” – EDEN, a fost lansat de Comisia Europeană în anul 2006 și urmărește creşterea vizibilităţii destinaţiilor, creşterea conştientizării asupra diversităţii şi calităţii ofertei turistice europene, reducerea sezonalităţii, stimularea dezvoltării turismului durabil, crearea unei reţele între destinaţii.
 În acest scop, autorităţile naționale de turism din țările participante la proiect, organizează un amplu concurs de proiecte pentru desemnarea destinațiilor de excelență din țara respectivă, conform temei stabilite în cadrul Comitetului Consultativ pentru Turism, întrunit la nivel european.

IMPORTANT: Cei interesaţi pot găsi anexat detalii privind participare la concursul EDEN.
Dosarele de participare la concurs vor putea fi transmise până la data de 22 iulie 2019, la următoarea adresă:
Ministerul Turismului, Bd. Dinicu Golescu nr. 38,
Sector 1 București, cod poștal 010873
cu menţiunea pentru Serviciul Relații Internaționale și Afaceri Europene – Proiectul EDEN.
Persoana de contact:
doamna Iulia Dăngulea
email: iulia.dangulea@mturism.ro sau iulia.dangulea@gmail.com
tel. 021 303 78 58

* În imagine- Salina Praid
sursa foto: Romania libera

Ministerul Turismului anunță lansarea concursului “Destinaţii Europene de Excelenţă” – EDEN, cu tema turismul de sănătate și relaxare.