Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, alături de Orchestra Simfonică București, vă invită în această lună la Concertul Extraordinar de Crăciun al primei ediții a Stagiunii Salut CULTURA!

Evenimentul va avea loc marți, 11 decembrie 2018, la CinemaPro, începând cu orele 19:00.

Concertul Extraordinar de Crăciun încheie Stagiunea SalutCULTURA, o serie de 11 concerte și evenimente culturale susținute în 2018 la Sala Cinema PRO. Orchestra Simfonică București și dirijorul principal, Maestrul Jin Wang, vă invită să luați parte la o seară memorabilă, un spectacol-eveniment, în care veți avea ocazia să ascultați un program ce cuprinde muzica și stilurile sale diverse: de la preclasic, clasic, romantic și jazz, la colinde românești.

În program:

Respighi– Suita de dansuri antice nr. 2
Vivaldi– Concerto Grosso pentru viori, op. 3 nr. 8 – Soliști: Jin Wang, Gabriel Gheorghe
Corelli– Concerto grosso in sol minor ‘Fatto per la Notte di Natale’, Op.6 No.8
Jin Wang– Jazz Symphony
I. Tchaikovski– Valsul Florilor, Dans Trepak
Anderson– Christmas Festival
Colinde românești

Evenimentul face parte din stagiunea SalutCULTURA!, susținută de Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6. Stagiunea reprezintă primul sezon concertistic al Orchestrei Simfonice București, o serie de concerte-eveniment, cu caracter lunar. Ediția 2018 a omagiat Centenarul Marii Uniri de la 1918, lucrări celebre ale compozitorilor români fiind prezentate în deschiderea programului fiecărui concert, alături de un repertoriu atent selectat.