Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor producatorului de utilaje Comelf Bistrița a aprobat propunerea Consiliului de Administrație de repartizare a câștigului net obținut în anul 2021.

Astfel, suma de 1,5 milioane lei, reprezentând 35% din profitul net de 4,28 milioane lei din 2021, va fi distribuită acționarilor sub formă de dividende. Dividendul brut, cu dată a plății de 15 iulie este de 0,0667 lei/acțiune și la ultimul preț de închidere, de 1,6300 lei/acțiune, conferă acționarilor un randament net de 3,39%.

Rezultatele financiare ale companiei controlata de Grupul Uzinsider (Presedinte: Costica T. Mustata – vezi aici emisiunea REUSITA, realizata de Daniel Lazar, cu acest inginer specialist, cu o experienta demna de remarcat) nu ar fi fost posibile fara viziunea directorului general, Gheorghe Cenușă, de a digitaliza compania, demers realizat cu succes tot de către o companie 100% românescă, KIM, fondată la Ploiești, de către Vicențiu Corbu (și el invitatul emisiunii REUSITA, care PROMOVEAZĂ VALOAREA, din 2005).