La cât de multe cazuri de acest gen sunt în București, de ani de zile, denotă că, practic, autoritățile și legile și… nu în ultimul rând ȘCOALA care formează caractere NU MAI POT ȚINE ÎN FRÂU un fenomen nociv.

București, Bulevardul Elisabeta. O clădire siluită, în centrul capitalei, pe bulevardul care poartă numele Reginei Elisabeta. Un exemplu viu și cumplit al felului în care azi unii își manifestă…, zic ei, superioritatea față de… trecut. PĂCAT! MARE PĂCAT! Așa ceva este oglinda nu a unei superiorități, ci a lipsei de educație, a lipsei de civism, a lipsei bunului simț din partea celor care probabil găsesc o formă de distracție în pasiunea de a mâzgăli și distruge clădiri și monumente.
Pe de altă parte, la cât de multe cazuri de acest gen sunt în București, de ani de zile, denotă că, practic, autoritățile și legile și… nu în ultimul rând ȘCOALA care formează caractere NU MAI POT ȚINE ÎN FRÂU un fenomen nociv care are în prim-plan tineri dezrădăcinați din orice sentiment, din orice comportament normal.
Această clădire(monument istoric) nu este singura atacat în acest fel barbar din capitală. Sunt sute, poate mii în această situație cumplită. Este de datoria mass-media și a fiecărui cetățean responsabil, la urma urmelor să tragă un semnal de alarmă!!!

foto: Călătorii cu iz istoric