Un REAL SUCCES: Aproape 10.000 de bucureșteni au vizitat Primăria Capitalei, muzeele și casele memoriale din grija municipalității, precum și Muzeul Temporar de New Media Art – RADAR 2021 în Noaptea Europeană a Muzeelor!

„În ciuda vremii schimbătoare, am avut parte de un flux important de vizitatori, în special tineri, care au vrut să descopere istoria Capitalei, moștenirea ei culturală, dar și noile tendințe ale artei contemporane.

Prin locații și evenimente, cu ajutorul studiourilor multimedia, al proiecțiilor, al elementelor de sunet și design, al inteligenței artificiale, am reușit să îmbinăm tradiționalul cu modernul, pentru a oferi vizitatorilor experiențe diverse și antrenante.

Ca urmare a interesului pentru Primăria Capitalei, care a participat pentru prima dată la Noaptea Europeană a Muzeelor, am hotărât să prelungim programul de vizitare și să lăsăm deschise ușile primăriei pentru publicul larg încă o săptămână. Astfel, bucureștenii care nu au reușit încă să ne viziteze vor putea face acest lucru în fiecare zi, începând de luni, 14 iunie, până pe data de 20 iunie inclusiv, între orele 17-20”.

Anunțul vine din partea Primarului general, Nicușor Dan.