Consiliul de Supraveghere al OMV Petrom SA a decis ca actualul CEO, Christina Verchere (foto; sursa: twiter), sa fie fost confirmată in functie pe următorii patru ani.

De asemenea, Consiliul de Supraveghere al OMV Petrom SA a decis componența Directoratului companiei pe următorii patru ani, doi dintre membrii acestuia fiind români. Este vorba de Radu Căprău, Membru al Directoratului responsabil pentru activitatea Downstream Oil, confirmat la rândul său în funcție și de Alina-Gabriela Popa, care va instalată începând cu 17 aprilie în funcția de Director Financiar. Alina-Gabriela Popa a fost numită în această funcție încă din 26 aprilie 2018, însă mandatul său va începe de-abia pe 17 aprilie 2019. Ea îl va înlocui pe Stefan Waldner.

Ceilalți membri ai Directoratului OMV Petrom confirmați joi sunt Peter Zeilinger – Membru al Directoratului responsabil pentru activitatea de Upstream și Franck Neel – Membru al Directoratului responsabil pentru activitatea Downstream Gas. Mandatele conducerii Directoratului OMV Petrom urmează să expire pe 16 aprilie 2023.