În calitate de angajator, a arăta aprecierea angajaților tăi este esențial pentru a menține un mediu de lucru productiv și o atmosferă pozitivă.

De aceea darurile bine gândite, indiferent că este o zi de naștere, sau un alt eveniment, poate ridica moralul angajaților.

Dacă vrei să mergi la sigur cu cadoul potrivit, iată de tipuri de cadouri business poți să alegi:

Cadouri cu buget limitat

Nu trebuie să golești o bancă pentru a arăta angajaților tăi că îți pasă.

Iată câteva idei de cadouri economice:

Accesorii personalizate pentru birou: un stilou, set de hârtie pentru notițe, mouse pad personalizat, sau altele, care îi poate face pe angajați să se simtă apreciați și văzuți.

Carduri cadou: un card cadou pentru o cafenea, restaurant sau magazin online poate fi un cadou atent și practic pe care angajații îl vor aprecia și te vei remarca printre alte stiluri de leadership

Accesorii cu logo: arată-ți mândria față de companie oferind articole de tipul tricourilor, sticlelor de apă sau rucsac cu logo-ul afacerii.

O scrisoare de apreciere: poate fi scrisă de mână și să exprime recunoștința și aprecierea, fiind totodată un cadou memorabil care nu costă nimic.

Cadouri personalizate pentru angajați

Cadourile personalizate arată că ai depus un efort în acest sens. Iată câteva idei:

Obiecte de artă personalizate: comandă o piesă de artă care se potrivește intereselor sau pasiunilor angajatului.

Obiecte cu monogramă: portofelele din piele sau gentile de acest tip sunt cadouri elegante și atente pe care angajații le vor prețui.

Cadouri foto: cadourile foto personalizate cum sunt albumele foto, printurile pe pânză sau fotografii înrămate ale familiei sau animalelor de companie pot fi un cadou emoționant și sentimental

Un cos cadou craciun personalizat: creează un coș plin cu gustările, băuturile și bunătățile preferate ale angajatului.

Cadouri pentru angajați pentru sănătate și stare de bine

În viața agitată și stresată de astăzi, cadourile pentru sănătate și stare de bine sunt un mod excelent de a arăta angajaților că îți pasă de binele lor.

Iată câteva sugestii:

Difuzor de uleiuri esențiale: un difuzor de uleiuri poate ajuta la crearea unui mediu calmant și relaxant la locul de muncă.

Covoraș de yoga și accesorii: un covoraș de yoga sau accesorii pentru sport pot ajuta angajații să se de-streseze și să ia o pauză de la muncă.

Carduri cadou pentru masaj sau spa: un card cadou poate oferi angajaților o pauză și o sesiune de răsfăț bine-meritată.

Coș cadou pentru îngrijire personală: creează un coș cadou plin cu articole precum lumânări, bombe de baie și produse de îngrijirea pielii.

Dacă își dorești un mod unic de a transmite recunoștința și aprecierea angajaților tăi, alege un cadou care să îi reprezinte și să le arate acest lucru.