Îți voi arăta în acest articol care sunt cele mai preferate pariuri de către pariorii din România și le voi detalia pe fiecare. Fiind vorba de sportul supranumit Rege în lumea pariurilor, ai o mulțime de tipuri de pariuri din care poți alege. Însă cel mai popular tip de pariu, este pariul 1×2.

Este de la sine înțeles că scopul principal al fiecărei echipe de fotbal este să câștige. De aceea, pariul pe echipa câștigătoare a fost și primul pariu apărut și a rămas în top până în zilele noastre, deoarece este un pariu simplu și înţeles de toată lumea.  Chiar dacă sunt cele mai populare, pariurile de tipul 1×2 nu sunt mereu și cele mai profitabile.

De exemplu, dacă vorbim de un meci foarte echilibrat acest tip de pariu este puțin problematic, deoarece la sfârșitul meciului pot fi trei rezultate posibile: câștigul echipei gazdă, câștigul echipei oaspete și scor egal, remiză. Problema este că șansa ta este de a nimeri una din cele trei variante de final. Altă problemă ale acestor pariuri se referă la meciurile care sunt dezechilibrate.

Un exemplu ar fi atunci când o echipă favorită joacă cu o echipa foarte slabă. Șansele cele mai mari revin echipei favorite, bineînțeles, dar vei avea o cotă foarte mică de câștig, deci nu este chiar un pariu profitabil. Acestea pot fi câteva motive pentru care să vrei să alegi alte tipuri de pariuri pe fotbal .

Pariuri populare cu șansă dublă și draw no bet

Pariul draw no bet este un tip de pariu asemănător celui 1×2 dar este scoasă a treia posibilitate, aceea ca meciul să se termine cu o remiză. În cazul în care meciul se termină egal, vei primi înapoi suma pariată. Tipul de pariu draw no bet este cunoscut în anumite agenții ca pariu 1-2, handicap asiatic 0 sau niciun pariu pe egal.

Pariul cu șansă dublă este un pariu foarte sigur, dar oferă de asemenea cote mici, deoarece scoate două din cele trei variante de la primul tip de pariu prezentat, cel 1×2. Vei paria pe două din cele trei rezultate posibile 1x, x2, 12 și vei pierde doar dacă meciul se va termina cu varianta pe care nu ai ales-o.

Pariuri pe handicapuri asiatice

O altă variantă de pariuri îndrăgită de toți pariorii , este cea pe handicapuri asiatice. Acest tip de pariu poate fi chiar o alternativă mai buna pentru pariurile 1×2 dacă este folosită eficient. Cu acest tip de pariu poți paria pe diferența de goluri dintre cele două echipe.

Handicapurile europene se aseamănă cu cele asiatice dar diferența este că aici poți avea trei opțiuni de pariere. Aceste trei tipuri sunt ca o echipă să obțină minim o remiză, să câștige la exact un gol diferență sau să câștige la 2 goluri diferență. (P)