Se spune despre sufragerie că este locul tuturor activităților, dar și al posibilităților. De la timpul petrecut în familie, cu prietenii, la cinele romantice în doi și până la activitățile profesionale, toate pot avea loc în living.

Indiferent de stilul pe care vrei să-l abordezi în decorarea sau amenajarea sufrageriei tale, Mavis.ro este alături de tine cu o paletă variată de piese de mobilier și canapele.

Fie că vrei să dai un aer de nou și să alegi un mobilier modern sau îți dorești să abordezi un decor retro sau clasic, găsești produsele potrivite chiar pe site-ul dedicat produselor de mobilă.

Stilul pe care îl alegi pentru sufragerie trebuie să fie unul asemeni personalității tale. De asemenea, trebuie să ai în vedere faptul că musafirii tăi să aibă parte de o ambianță plăcută și să se simtă confortabil când te vizitează.

Dacă ai de gând să lucrezi în living, ar trebui să te axezi pe tonuri calde, romantice. Inserează câteva tablouri, vaze tridimensionale cu flori artificiale sau decorează mobilierul cu trandafiri criogenați. Plantele și culorile vii dau mai multă luminozitate spațiului, iar astfel vei avea parte de productivitate pe măsură.

Dacă ești în căutare de canapele living, iată câteva idei:

  1. Original, impunător și cu un aer de mister, ușor vintage, setul de mobilă compus din canapea și fotoliu Cardash eurobook este potrivit dacă încăperea este amenajată în tonuri și subtonuri de maro. În cazul în care ești pasionat/ă de istorie și te bucură piesele din lemn masiv acest set este ideal.
  2. Ce zici de o canapea clasică pe care să te odihnești alături de familie după o zi obositoare la serviciu? Dacă ideea îți surâde, atunci canapeaua Rapsodia este cea care îți poate satisface așteptările. Este prelucrată din lemn de stejar și prezintă tapițerie confortabilă. Potrivită pentru orice seară de weekend sau sesiune de filme și seriale.
  3. Îți plac petrecerile cu mulți invitați și mereu ți-ai dorit o sufragerie impunătoare? Atunci canapeaua și fotoliile Regal sunt tot ceea ce îți poți dori. Culorile se pot alege pe comandă în funcție de preferințele tale și catalogul nostru de nuanțe disponibile.
  4. Vrei să împaci utilul cu plăcutul și să lucrezi chiar din propria sufragerie? Cu certitudine canapeaua și fotoliul Marselino îți vor fi pe plac. Sunt prelucrate din lemn masiv de stejar și asigură un confort optim. De asemenea, canapeaua de trei locuri se poate face extensibilă dacă tu îți dorești să soliciți și sistemul de extensie.

Dacă sugestiile ce vizează canapelele pentru living ți-au atras atenția, atunci înseamnă că este momentul să iei o decizie. Tu ce canapea alegi pentru sufrageria ta?