Trebuie să recunoaștem faptul că majoritatea dintre noi așteptăm cu nerăbdare weekend-ul, uneori chiar încă de luni, pentru a ne distra și a petrece timp cu oamenii dragi. Însă se poate întâmpla ca în unele zile să rămânem pe dinafară și să nu avem un plan pentru sâmbătă seară. Cu siguranță momentele în care îți dorești cu ardoare să petreci, dar nu ai o ocazie pentru acest lucru, sunt frustrante.

Însă nu trebuie întotdeauna să aștepți o invitație, căci poți chiar tu să fii persoana care ia atitudine și care schimbă radical traseul monoton pe care avea să-l aibă seara de sâmbătă. Ai nevoie de vinuri de calitate, muzică bună și cele mai apropiate persoane, iar weekendul tău plictisitor se poate transforma într-unul memorabil.

În tot acest proces, vinul joacă un rol important, căci reprezintă elementul care va “condimenta” seara petrecută cu prietenii.

Vinurile potrivite destind atmosfera

Cu toții știm că la începutul unei petreceri, majoritatea persoanelor sunt destul de reținute în a se distra, indiferent că vorbim despre dansat, karaoke sau chiar inițierea conversațiilor.

Ei bine, aici intervine alcoolul, care va face diferența dintre o petrecere plictisitoare și una memorabilă. Dacă sunteți fani ai vinurilor, este recomandat să discutați înainte despre preferințele fiecăruia, astfel încât să te asiguri că fiecare invitat are un sortiment pe gustul său, de care se poate bucura pe parcursul serii.

Desigur că nu este recomandat să se facă excese și să se depășească limita în ceea ce privește consumul băuturilor alcoolice, însă 2-3 pahare din vinul preferat vor face ca toți invitații să scape de rețineri și să se simtă în largul lor. Odată ce toată lumea s-a destins, distracția este gată să înceapă!

vinuri

La un pahar de vin se spun cele mai multe povești

Cu siguranță și tu adori să te delectezi cu povestirile prietenilor, în timp ce savurați vinul preferat. Această băutură are puterea de a uni oamenii, momente în care se dezvăluie cele mai amuzante și interesante experiențe trăite.

Aceste clipe adaugă un plus de distracție petrecerii organizate de tine, vă oferă ocazia să vă cunoașteți mai bine și să vă apropiați.

Ce vinuri să alegi?

Martini – spumant brut

Vinul alb brut produs de Martini reprezintă ingredientul perfect pentru cocktailuri delicioase precum Mimosa sau Bellini, dar este potrivit și pentru a fi consumat ca atare, alături de gustări sau chiar ca aperitiv. Gustul floral și fructat, cu note de citrice și pepene galben va cuceri cu siguranță papilele gustative ale prietenilor tăi.

Segarcea – Principesa Margareta Roșu

Dacă îți dorești să încurajezi brandurile locale și să te delectezi cu un vin bun, alături de ceilalți invitați, poți opta pentru vinul roșu produs de Segarcea. Aceasta este o băutură de calitate, cu arome delicioase de căpșuni sălbatice, zmeură, struguri răscopți, alături de note de tabac și scorțișoară.

Acestea sunt doar câteva dintre zecile de variante de vinuri pe care le ai la dispoziție. În oferta BeiCeVrei.ro, ai acces la o gamă irezistibilă de astfel de băuturi originale, de calitate, care vor menține o atmosferă plăcută la petrecerea organizată de tine.

Petrece așa cum se cuvine o seară de weekend și delectează-te cu cele mai delicioase băuturi, alături de cei mai buni prieteni!