„Capitanul” echipei de handbal masculin Dinamo Bucuresti, Dan Savenco (care a fost invitatul lui Daniel Lazar in emsiunea Dincolo de Arena) si-a anuntat vineri, 23 iulie a.c., retragerea din activitatea sportiva.

„Punct. Şi de la capăt. A venit şi pentru mine momentul retragerii, poate cel mai greu din viaţa unui sportiv. Mă simt privilegiat că am putut juca până la aproape 36 de ani, din care 9, dar şi cei mai frumoşi, la Dinamo. Le sunt recunoscător tuturor antrenorilor şi celor care m-au ajutat în carieră. Le mulţumesc suporterilor fantastici care m-au făcut să mă simt apreciat şi mi-au dat puterea să merg mai departe în clipele grele. Am râs şi am plâns împreună, am fost protagoniştii unor momente istorice pentru acest club”, a anunţat Dan Savenco, unul din cei mai respectaţi jucători ai campioanei din întreaga istorie a clubului.

Savenco va continua la Dinamo, însă cariera sa se mută în antrenorat, urmand a pregati echipa a doua a clubului din Soseaua Stefan cel Mare.

„Pentru mine şi familia mea, Dinamo a reprezentat a doua casă şi va continua să fie. Pornesc pe un nou drum, cel de antrenor principal la echipa a doua şi voi continua să coordonez Academia de Handbal Dinamo. Voi fi mereu alături de băieţi, din tribune, chiar dacă emoţiile vor fi altfel. Vă îmbrăţişez şi vă mulţumesc tuturor. Ne vedem la sală!”, a mai transmis Dan Savenco.