nunta

Pentru femei, in special, nunta este un eveniment extrem de important. Nu doar ca trebuie sa fie cea mai frumoasa femeie din sala, la care ochii sa fie atintiti, dar trebuie sa aiba parte si de un eveniment unic, care sa ramana o amintire pe buzele tuturor invitatilor.

Astfel, dupa alegerea localului de nunta si plata avansurilor catre fotograf, videograf nunta, trupa de nunta, plata localului, rezervarea bisericii si multe altele, mirii care mai au ceva buget disponibil se gandesc si sa creeze un corner de candy bar in cadrul nuntii.

Astfel, cand vine vorba despre un dulce, acesta trebuie sa fie, in primul rand, estetic, apoi sa aiba un gust desavarsit, care sa rasfete papilele gustative. Cu cat un candy bar este mai colorat si mai plin de rasfaturi dulci, cu atat invitatii vor aprecia atentia ta pentru detalii.

Si cum oricine apreciaza unn dulce de calitate si nu am intalnit pana acum persoane care sa spune “eu nu mananc dulce deloc”, ne-am gandit sa facem o lista cu avantajele si dezavantajele acestui tip de serviciu.

Avantajele unui candy-bar

In primul rand, inainte de aperitiv, multi invitati vor vrea sa se delecteze cu un dulce, pentru a avea suficienta energie pe ringul de dans. Cand alegi un candy-bar este important ca acesta sa se potriveasca tematicii generale a nuntii si sa contina cele mai comune dulciuri, la care invitatii sa nu poata rezista.

Avantajul suprem al unui candybar sta in faptul ca exista o larga varietate de dulciuri, ce merita incercate: de la mousse-uri de ciocolata, pana la tarte si macarons colorate. Dincolo de aceste sortimente, cele mai des intalnite rasfaturi dulci sunt:

  • Cupcakes – se seamana cu niste torturi in miniatura, avand o larga varietate de arome si culori;
  • Mousse-uri sau deserturi la pahar – combina diferite gusturi si texturi, fiind foarte usor de servit;
  • Cakepops – prajituri in miniatura pe bat, decorate cu multi fulgi de cocos, sprinkles, alune etc.;
  • Macarons – prajituri de origine frantuzeasca, extrem de colorate si apreciate printre cunoscatori.

Dezavantajele unui candybar

Un prim dezavantaj ar fi legat de costuri, dat fiind ca se calculeaza in functie de numarul invitatilor ce vor fi prezenti la eveniment. Astfel, un candy bar ar trebui sa contina suficiente dulciuri, astfel incat fiecare invitat sa serveasca minimum 2-3 tipuri.

Mai exista si posibilitatea ca invitatii sa nu se atinga de candy bar, ceea ce inseamna bani aruncati pe apa sambatei. Daca meniul de nunta este consistent, iar tortul are dimensiuni generoase, s-ar putea ca singurii care iti vor degusta candy barul sa fie copiii.

Ca si sfat, ia in calcul doar cofetariile sau firmele care creeaza deserturi din ingrediente naturale, fara conservanti si, pe cat posibil, fara o cantitate considerabila de zahar.

Dacă vrei să rămâi la zi cu toate noutățile despre nuntă și botez urmărește-ne permanent pe site-ul nostru andreidede.ro – Filmari nunti