Dupa ce a fost gazda pentru cadrele medicale care erau in lupta cu noul coronavirus, Hotelul Ambasador din Bucuresti se pregateste pentru redeschiderea pentru turisti. Potrivit unui anunt postat pe site-ul propriu, semnat de echipa manageriala.

„Data deschiderii se va stabili în funcție de:

  • decizia autorităților publice centrale;
  • finalizarea implementării măsurilor de prevenire a contaminării cu noul coronavirus SRAS-COV-2;
  • îndeplinirea, în condițiile actuale, a criteriilor de clasificare pentru hotel de 4 stele, conform Ordinului nr.65/2013;
  • concluziile analizei de eficiență a activității hotelului (cerere-oferta, evoluție tarife, estimare venituri și cheltuieli, sprijin financiar acordat de guvern)”. 

Echipa manageriala Ambasador  

Cu o bogată istorie, ce se întinde de-a lungul a peste 75 de ani, Hotelul Ambasador poate fi considerat o emblemă a Bucureștiului și un punct de reper din punct de vedere al calității și varietății serviciilor pe care le oferă în cele 99 de camere, un restaurant și 2 săli de conferință.

 

Purtând semnătura arhitectului Arghir Culina, hotelul și-a deschis porțile în anul 1939 și are în spate o istorie tumultoasă, care însă nu i-a știrbit nici frumusețea, nici importanța pe piața hotelieră a Capitalei. A fost considerat de la bun început un hotel de top, mulțumită „celei mai moderne instalații sanitare din Europa” cu care se lăuda la inaugurare.

Ajungând în prezent, Hotelul Ambasador, ce inițial oferea un confort de 3 stele oaspeților săi, a beneficiat în 2012 de o renovare de proporții, încheiată în 2013, fiind astăzi un hotel de 4 stele.