Cea de-a 11-a ediție a Galei Premiilor Bokerilor de Asigurare a adus companiei CAMPION BROKER DE ASIGURARE mai multe premii, în cadrul unui eveniment care a răsplătit performanțele și rezultatele înregistrate de companiile de brokeraj în asigurări și profesioniștii care activează în această piață.

În cadrul evenimentului, Trofeele XPRIMM pentru Excelență, create de către reputatul sculptor Bogdan Hojbota, au fost inmanate companiilor care s-au remarcat, în anul 2021, printr-o activitate deosebita in piață.

CAMPION BROKER DE ASIGURARE (Director General: OCTAVIAN TATOMIRESCU) a primit trei premii:

1.Premiul pentru Viziune și Strategie pentru contribuția la Dezvoltarea Pieței de Brokeraj

2.Premiul Special pentru Partener Strategic al Industriei: CAMPION Broker – oferit de LIFE IS HARD

3.Diplomă aniversară pentru companiile care sărbătoresc un număr important de ani de activitate de succes pe piața românească de brokeraj în asigurări: CAMPION Broker – 15 ani.

“Aceaste premii sunt rezultatul muncii de echipă, atât din partea colegilor mei, pe care eu îi numesc parteneri în business, cât și datorită sprijinului și suportului pe care l-am avut de-a lungul timpului din partea tuturor celor care activează în această piață, destul de dificilă, spun eu, a asigurărilor”, a precizat Directorul General al Campion Broker, Octavian Tatomirescu.