Partea a doua a play off-ului Ligii 1 la fotbal va incepe la Voluntari, chiar in prima zi de Paste, cand FC din localitate va primi vizita campioanei en-titre, CFR Cluj.

Aflata in pierdere de turatie dupa doua esecuri consecutive, 2-3 la Craiova, cu CS Universitatea si 0-1 in Gruia, cu FCSB, echipa pregatita de Dan Petrescu risca sa piarda prima pozitie in clasament daca nu se impune la Voluntari, iar FCSB va castiga luni, 25 aprilie, la Ovidiu, cu Farul Constanta. De cealalta parte, revelatia sezonului, FC Voluntari, este cu un pas in finala Cupei Romaniei, dupa succesul de marti, 2-0, cu FC Arges, tot pe teren propriu si ocupa locul 4 in Liga 1.

In tur, CFR s-a impus extrem de greu, cu 1-0, golul venind abia in minutul 89 al partidei.

Meciul de pe arena „Anghel Iordanescu” se va disputa de la ora 19 si va condus de o brigada de arbitri care il va avea la centru pe Adrian Viorel Cojocaru (din Galati), care va fi ajutat de arbitrii astistenti Sebastian Eugen Gheorghe (din Suceava) si Marius Badea (din Ramnicu Valcea), al patrulea oficial fiind Ionut Coza (din Cernica). Delegat de joc din partea LPF va fi Catalin Cursau (din Ploiesti), iar observator de arbitri este Iosif Olah (din Sfantu Gheorghe).

Biletele pentru aceasta partida se pot achiziționa de la casa de bilete a stadionului „Anghel Iordănescu” (strada Erou Niță Pintea, nr. 41- Voluntari) după următorul program:

SÂMBĂTĂ, 23 APRILIE, orele 10:00-18:00

DUMINICĂ, 24 APRILIE, orele 09:00-19:15

INTRARE GENERALĂ – 30 LEI.