Specialiștii din cadrul celor 3 Centre Regionale de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog din municipiul București au participat vineri, 12 aprilie a.c., la  Bursa Generală a Locurilor de Muncă. Evenimentul a fost organizat la Palatul Naţional al Copiilor de către Agenția Municipală pentru Ocuparea Forței de Muncă.
Activitatea face parte din cadrul campaniei naționale de informare și sensibilizare CUNOAŞTE-I, NU DISCRIMINA!, care are ca obiectiv diminuarea stigmatizării şi marginalizării sociale a persoanelor consumatoare de droguri.
Cu această ocazie, reprezentanţii Agenției Naționale Antidrog au comunicat direct cu cei 101 angajatori participanţi la eveniment, discuțiile vizând creșterea nivelului de informare și sensibilizare a acestora cu privire la abordarea unei atitudini pozitive față de inserția socială a persoanelor consumatoare de droguri.
În prezent, Agenția Națională Antidrog organizează concurs de angajare pentru specialiști în domeniile medicină, asistență socială și prevenire a consumului de droguri, fiind scoase la concurs 16 posturi, prin încadrare directă.
Informații complete privind condiţiile de angajare se regăsesc pe pagina de internet a Agenţiei Naţionale Antidrog, www.ana.gov.ro/posturi_vacante.php .

Sursa foto: ana.gov.ro

Activitatea face parte din cadrul campaniei naționale de informare și sensibilizare CUNOAŞTE-I, NU DISCRIMINA!