Dinamo Bucuresti este prima echipa de handbal masculin din Romania care a reusit sa se califice în play-off-ul pentru optimile de finală ale competiţiei supreme la nivel de cluburi. Trupa din Şoseaua Ştefan cel Mare a câştigat jocul din deplasare cu elvetienii de la Wacker Thun, scor 33-29 şi s-a calificat mai departe din grupa D.

Dinamo are 14 puncte în clasament, la fel ca şi Wisla Plock, însă le este superioară polonezilor la meciurile directe. Campioana României mai aşteaptă meciurile de sâmbătă şi duminică, Ademar Leon – Elverum (1 decembrie, Grupa D) şi Silkeborg – Sporting Lisabona (2 decembrie, Grupa C), pentru a cunoaşte adversarul pe care îl va întâlni în play-off (tur-retur) în februarie anul viitor.

♦Bannour a revenit pe teren după accidentare și a fost omul primei reprize, cu 6 goluri. Tunisianul a fost tamponat înainte de pauză de un adversar și nu a mai intrat până la final

♦Saeid Heidarirad a fost din nou fabulos în poartă. Iranianul a marcat un gol de pe un semicerc pe celălalt și a terminat meciul cu 38% sută procentaj (41% în repriza secundă)

♦Dinamo va câștiga grupa, dacă Ademar Leon nu pierde pe teren propriu cu Elverum.

Ștefan Constantin (antrenor Dinamo): ”Ne-am dorit să ne calificăm în faza următoare și am reușit să ne atingem obiectivul. Am avut un suport uriaș din partea fanilor noștri, care au făcut deplasarea la Thun”.

Wacker Thun – Dinamo 29-33 (13-14)

THUN: M. Winkler, Wick – Holm 5, Felder 1, Raemy 5, Daehler 2, Suter 2, Giovanelli, Lanz 6, R. Caspar, Friedli 2, Simon Huwyler, Guignet 1, Stefan Huwyler, Manse 3, Witternbach 2.

DINAMO: Heidarirad, Missaoui, Grigoraș – Descat 2, Bannour 6, Alouini 5, Savenco, Szasz 2, Negru 1, Gavriloaia 4, Șandru, Komogorov 5, Zulfic 3, Kuduz, Mousavi 2, Acatrinei 2.
Sursa: csmbucuresti.ro