Astăzi, de Ziua Națională a României, Bucuresti Business vă prezintă reușitele câtorva afaceri 100% românești, care s-au impus în domeniul lor de activitate prin muncă, soluții inovative, seriozitate și viziune.

Ne plac poveștile, le căutam, le ascultăm și bineînțeles ne bucurăm de ele. Aceasta este povestea DENIS, o poveste cu o tradiție de peste 30 de ani. Mica afacere de familie s-a transformat și în prezent se poate mândri cu o lungă istorie, cu accent pe calitatea produselor pe care le manufacturează și cu o tradiție în realizarea acestora.

O imagine unicat, o prezență în cele mai importante orașe din România și o largă gamă de produse la prețuri mai mult decât accesibile sunt trei dintre argumentele succesului brand-ului ANNA CORI.

Andreea Cornea a început munca în fabrica Denis din Suceava, unde se produce și brandul de încălțăminte pentru femei Anna Cori, două business-uri construite de părinții săi, Ilie și Ana Cornea, inca de la varsta de 19 ani, iar acum se pregătește ca pe viitor să preia afacerea familiei.

În prezent, Andreea deține funcția de director marketing la Anna Cori și se ocupă cu promovarea brandului, precum și partea de online: campanii și imaginea produselor.

„Pentru mine fabrica a fost încă de mică a două mea casă. Familia fiind implicată în aceste business-uri mi-a format ideea că și eu vreau să lucrez în fabrică mai ales pentru că eram pasionată de modă. Inițial am vrut să devin designer vestimentar, dar lucrurile s-au întâmplat în așa fel încât să activez în domeniul încălțămintei”.

„Sfatul meu pentru cei care vor să pună bazele unui business este să își urmeze instinctul pentru că de multe ori și eu am încercat să fac lucrurile după regulile altora și mi-am dat seama, pe parcurs, că cel mai bine este să își asculți gândurile, Chiar dacă greșești o dată, a doua oară cu siguranță vei reuși”, spune Andreea Cornea pentru wall-street.ro.

ANNA CORI este un brand romanesc, prezent in 38 de locatii in cele mai importante orase din Romania si online pe www.annacori.com.

In luna decembrie, Anna Cori ofera reduceri de pana la 60% la mai multe produse.

In Bucuresti magazinele Anna Cori sunt situate in AFI Cotroceni, Park Lake Mall, Bucuresti Mall Vitan, San Plaza Center si Promenada Mall.