În această săptămână, vor avea loc partidele din etapele 5 și 6 din UEFA Women’s Nations League, trei dintre acestea urmând a fi conduse de brigăzi de arbitri din țara noastră.

Ana Maria Terteleac va conduce la centru partida dintre Ucraina și Polonia, din grupa 3 a League B. Ea va fi ajutată la cele două linii de către Alexandra Apostu și Roxana Ivanov, cel de-al patrulea oficial fiind Iuliana Demetrescu. Partida va avea loc vineri, 1 decembrie, de la ora 19:00, la Stalowa Wola, la Podkarpackie Centrum Pilki Noznej.

Pe 5 decembrie, la meciul din Scoția și Anglia, la centru va oficia Alina Peșu, care va fi ajutată la linii de Mihaela Țepușă și Daniela Constantinescu, iar Cristina Trandafir va fi arbitru de rezervă. Partida contează pentru Grupa 1 din League A și se va disputa de la ora 21:45, la Glasgow, pe Hampden Park.

În aceeași zi, Iuliana Demetrescu va arbitra jocul Țara Galilor – Germania din grupa 3 a League A. Ea va fi ajutată la linii de Petruța Iugulescu și Roxana Ivanov, iar Ana Maria Terteleac va fi cel de-al patrulea oficial.

Meciul este programat de la ora 20:30, la Swansea, pe Swansea Stadium.

La meciul dintre Armenia și Israel, programat la data de 29 noiembrie, în grupa 4 din League C și care se va disputa la Armavir, pe arena Armaviri Kaghakayin Marzadasht, de la ora 13, delegat de joc din partea UEFA a fost desemnat Aurel Ionescu (foto).

Irina Mârț va superviza brigada de arbitri din Olanda, condusă de Shona Shukrula, care va oficia la meciul din grupa 1 din League B, dintre Irlanda și Ungaria. Meciul va avea loc vineri, 1 Decembrie, de la ora 21.30, la Dublin, pe Tallaght Stadium. La data de 5 decembrie a.c., Irina Mârț va fi observator pentru arbitri la meciul Turcia – Georgia, din grupa 2 a League C, care va avea loc la Mersin, pe Mersin Stadyumu.

Teodora Albon va superviza brigada de arbitri de la meciul Israel – Estonia, din grupa 4 a League C, care va avea loc la Telki, în Ungaria, în Globall Football Park, iar Cristina Babadac va fi la jocul Kazakhstan – Armenia, din aceeași grupă.

Sursa foto: FRF.