Echipa masculină de handbal a Clubului Sportiv Municipal București va susține marți, 14 decembrie, ultimul meci din anul 2021. „Tigrii” vor da piept cu CSM Focșani, in Sala Rapid din Capitală, de la ora 16:00, într-o partidă contând pentru etapa a 15-a a Ligii Zimbrilor, meciul fiind transmis în direct la TVR2.

„Cu această ocazie, băieții noștrii îi invită pe toți iubitorii handbalului, nu doar pe fanii echipei CSM București, să achiziționeze bilete, banii strânși urmând a fi direcționați către Centrul de Plasament Pinocchio, Nr. 3! Echipa noastră își continuă astfel acțiunile de caritate începute în urmă cu mai multă vreme. 

Chiar dacă unii dintre noi nu vom putea fi prezenți în tribunele Sălii Rapid, avem totuși șansa ca în prag de Sărbători să le oferim o bucurie micuților de la Centrul de Plasament Pinocchio nr. 3 cumpărând bilete online. Prețul unui bilet la meciul CSM București – CM Focșani este de doar 10 lei. Biletele pot fi procurate online de pe site-ul csmbucuresti.ro/bilete .

Haideți să îi ajutăm pe cei mai puțin norocoși decât noi, pe cei care au cu adevărat nevoie de sprijin, pe cei pentru care Sărbătorile de Crăciun reprezintă cu adevărat momente de bucurie!”, se arata intr-un comunicat de presa al CSM Bucuresti.