Bijuteriile realizate din pietre semiprețioase sunt foarte diverse în ceea ce privește culoare și au un preț accesibil, care cu siguranță va atrage iubitoarele de accesorii și pe cei care caută bijuterii cadou. Poți alege bijuterii cu pietre semiprețioase din gama mare de cercei, inele, coliere, brățări, pandantive etc.

Femeile adoră toate tipurile de bijuterii din argint cu pietre semiprețioase și cu siguranță toată lumea a observat cum o rochie obișnuită, simplă, lejeră se transformă instantaneu în culmea grației și a frumuseții. Moda bijuteriilor este populară nu numai în rândul doamnelor, ci și în rândul bărbaților care își completează imaginea cu articole din metale prețioase. Pentru unii dintre ei, bijuteriile indică statutul înalt al proprietarului și bunăstarea acestuia.

Bijuterii argint cu pietre semiprețioase – Viziunea interioară a frumuseții umane

Bijuteriile din argint cu pietre semiprețioase întruchipează viziunea interioară a frumuseții umane în forme vizibile. Pentru a avea toată această splendoare, pentru a te bucura de perfecțiunea formei și de armonia luminii, cumpără bijuterii argint cu pietre semiprețioase. Aceste materiale au coexistat cu oamenii de mult timp. Acestea sunt unele dintre cele mai vechi și magice materiale. Scopul principal al acestor materiale minunate este de a decora și de a influența energiile. 

Cerceii cu ametist, un inel cu citrin, butonii cu onix sau chiar bijuteriile cu chihlimbar natural sunt accesorii cu pietre semiprețioase destul de potrivite pentru un cadou pentru ea sau pentru el. Această categorie de minerale include multe tipuri de cristale: nuanțe fanteziste de safire, topaze, granate, turcoaz, opal, beril, turmaline etc. Particularitatea pietrelor semiprețioase este naturalețea absolută, calitatea, prețul loial, varietatea de nuanțe, culorile obișnuite și exclusive, formele frumoase, duritatea medie, compatibilitatea atât cu minerale mai scumpe, cât și cu cele artificiale.

Bijuterii cu pietre semiprețioase la prețuri accesibile

Este firesc ca bijuteriile din argint cu pietre semipreţioase să fie căutate. Costul accesibil și naturalețea completă sunt principalele avantaje ale pietrelor semiprețioase. Nu oricine își poate permite luxul unui diamant, dar un colier din ametist sau o broșă cu granat sunt accesorii destul de realiste.

Cerceii au apărut în Asia antică și indicau bogăția și apartenența la înalta societate. Bărbații purtau bijuterii de lux din metale și pietre semiprețioase. Cerceii cu topaz, safir, granat, smarald, rubin și perle au fost deosebit de apreciate. În secolul al XIII-lea, Biserica Catolică a interzis perforarea urechii, dar câteva secole mai târziu, cerceii de argint cu pietre semiprețioase au reapărut în Europa.

Stiliştii recomandă alegerea de bijuterii cu pietre semiprețioase în funcție de forma feței, precum si potrivirea lor cu culoarea ochilor si a hainelor. Astrologii recomandă ca piatra să se potrivească cu zodia. Mai mult decât atât, poți alege bijuterii cu pietre semiprețioase pentru a crea un aspect festiv de seară. (P)