Forul european a publicat luni, 1 iulie, pe site-ul oficial Uefa.com, echipa turneului, formată din cei mai buni 11 jucători ai competiției. 
Spre bucuria noastră, în echipa ideală se află și atacantul României, George Pușcaș, care a încheiat pe locul doi în clasamentul golgheterilor competiției, cu patru reușite.
Potrivit frf.ro, pe prima poziție s-a clasat jucătorul Germaniei, Luca Waldschmidt, cu șapte goluri înscrise.
Titular în atacul României în toate cele patru partide disputate, Pușcaș se află în primul 11 alături de jucătorii celor două finaliste ale competiției: Germania (șase jucători), și Spania (4 jucători).
”Este meritul echipei, am arătat că am meritat să fim între cele mai bune patru formații ale Europei la Under 21. Este o mândrie să reprezint România și cred că și alți colegi ai mei meritau să fie incluși în echipa turneului final”, a declarat pentru www.frf.ro, George Pușcaș.
Cum arată primul 11 al turneului final EURO 2019: 
Nubel (Germania) – Klostermann (Germania), J.Tah (Germania), Vallejo (Spania), Henrichs (Germania) – Ruiz (Spania), Dahoud (Germania) – Olmo (Spania), Waldschmidt (Germania), Ceballos (Spania) – Pușcaș (România).
În finala Campionatului European de Tineret, disputată pe 30 iunie la Udine, Spania s-a impus cu 2-1 în fața Germaniei, cucerind titlul pentru a cincea oară!
Născut la 8 aprilie 1996, George Pușcaș a început să joace fotbal la Liberty Oradea, apoi a fost remarcat de Internazionale Milano, care l-a adus întâi sub formă de împrumut, apoi transferat direct. După un sezon reușit la echipa de juniori a lui Inter, a fost promovat pentru câteva meciuri și la echipa mare, apoi a fost împrumutat în Serie B întâi la AS Bari, cu care a jucat în play-offul de promovare, și apoi la Benevento, cu care a reușit promovarea și a și jucat în Serie A.
Între timp, Pușcaș a devenit un obișnuit al convocărilor la echipele naționale de juniori ale României, și titular de drept al postului de atacant la fiecare națională din grupa sa de vârstă. A fost convocat și la naționala de seniori, pentru care a jucat meciul de debut în mai 2018 cu Chile.

Spre bucuria noastră, în echipa ideală se află și atacantul României, George Pușcaș.