GRIJĂ ȘI RESPONSABILITATE, PENTRU BINELE ELEVILOR: Din 9 septembrie, echipe mixte formate din polițiști de la IPJ Ilfov, ai poliției locale și jandarmi vor fi prezente în zona intrărilor în școlile din județul Ilfov, în intervalele orare în care se țin cursurile, dar și la ceremoniile festive.
▶️ IPJ Ilfov a verificat si va verifica legalitatea transportului elevilor, dar și măsurile de securitate la nivelul unităților de învățământ. Prin Serviciul Județean de Întreținere Drumuri, Consiliul Județean Ilfov a marcat, până acum, 11 treceri de pietoni ale instituțiilor de învă

Din 9 septembrie, echipe mixte formate din polițiști de la IPJ Ilfov, ai poliției locale și jandarmi vor fi prezente în zona intrărilor în şcolile din județul Ilfov, în intervalele orare în care se țin cursurile, dar și la ceremoniile festive.
țământ cu ieșire la drumuri județene, astfel: 
🔹pe drumul județean 101 – Corbeanca, 
🔹pe drumul județean 101 – Periș și Lipia
🔹pe drumul județean 101 C – Ciolpani
🔹pe drumul județean 143 – Dragomirești
🔹pe drumul județean 200 – Afumați 
🔹pe drumul județean 300 – Moara Domnească
🔹pe drumul județean 301 B – Tânganu
🔹pe drumul județean 200 B – Tunari
▶️ De asemenea, au avut loc discuții despre siguranța elevilor în școli, la care au participat polițiștii, directorii de școli și reprezentanți ai autorităților locale.
▶️ Totodată pentru siguranța elevilor, zilnic, cel puțin un agent de pază va fi prezent în incinta fiecărei unități școlare din județ în intervalul orar 07.00 – 20.00. 
▶️ Pentru siguranța lor, IPJ Ilfov recomandă elevilor:
🔹să circule numai pe trotuare; 
🔹să nu traverseze prin alte locuri decât cele special amenajate și semnalizate prin indicatoare sau marcaje rutiere;
🔹 să traverseze strada doar după ce s-au asigurat.
Marcajele vor continua astfel încât toate școlile care au ieșire la DJ-uri să aibă treceri de pietoni vizibile.