Se execută lucrări pe drumurile județene, în Ilfov. Atenție! Se toarnă asfalt chiar și pe timpul nopții!
🔹 Pe DJ 301B, unul dintre cele mai frumoase din județ datorită faptului că trece prin pădurea Pustnicul, cuprins între DJ 100, satul Cozieni-

Pe DJ 301B, unul dintre cele mai frumoase din județ datorită faptului că trece prin pădurea Pustnicul, cuprins între DJ 100, satul Cozieni, comuna Găneasa și DN3, la intersecția cu orașul Pantelimon, stratul vechi de asfalt plombat a fost frezat și acum se toarnă primul strat de asfalt nou pe sensul de mers dinspre Cozieni spre DN3.
comuna Găneasa și DN3, la intersecția cu orașul Pantelimon, stratul vechi de asfalt plombat a fost frezat și acum se toarnă primul strat de asfalt nou pe sensul de mers dinspre Cozieni spre DN3. DJ 301B are o lungime de 3,1 km. Atenție, șoferi! Se circulă pe un singur sens până în apropierea căii ferate.
🔹Pe DJ 602, la Ciorogârla, se continuă lucrările de construire de podețe și șanțuri și de realizare a canalizării pluviale.
🔹Pe DJ 401A, în localitatea Vidra, echipa Serviciul Public de Întreținere Drumuri Județene Ilfov, subordonat Consiliului Județean, a turnat asfalt în această dimineață.
*Aceeași echipă va asfalta diseară, în orașul Bragadiru, începând cu ora 23, intersecția DJ 401A cu DN6. Asfaltarea se face noaptea pentru că traficul este diminuat considerabil la acea oră.
🔹Pe DJ 143, în localitatea Zurbaua al comunei Dragomirești – Vale s-au trasat astăzi margaje longitudinale, axiale și laterale.
🔸Atât societățile SAGA Business Construct și Acvatot, cât și Serviciul Public de Întreținere Drumuri Județene Ilfov vor lucra zilnic în tandem cu vremea prielnică.