ATENȚIE: Autobuzele 182, 282, 382, 621, 667, N103 şi N108 vor circula pe calea de rulare a tramvaielor de pe Șos. Colentina!

Începȃnd de luni, 30.01.2023, circulaţia rutieră de pe Șos. Colentina (benzile II şi III) va fi redirecționată pe calea de rulare a tramvaielor ȋn zona intersecţiei acestei artere cu Str. Doamna Ghica, pe sensul de mers Bucur Obor – Pasaj Colentina, ca urmare a necesității executării unor lucrări la pasajul suprateran Doamna Ghica, anunță STB SA.

Având în vedere această măsură, autobuzele liniilor 182, 282, 382, 621, 667, N103 şi N108 vor circula pe calea de rulare a tramvaielor de pe Șos. Colentina, astfel:

Autobuzele liniei 182 vor circula, pe sensul spre terminalul „Institutul Oncologic”, pe calea de rulare a tramvaielor de pe Şos. Colentina începând de la intersecţia Str. Teiul Doamnei/Şos. Colentina, cu ieşire pe spațiul carosabil după trecerea de intersecţia cu Str. Doamna Ghica, ȋn zona parcului Plumbuita. Circulația autobuzelor liniei 182 nu va fi modificată pe sensul opus.

Autobuzele liniei 282 vor circula, pe sensul spre terminalul „Şoseaua Fundeni”, pe calea de rulare a tramvaielor de pe Şos. Colentina începând de la intersecţia Str. Teiul Doamnei/Şos. Colentina, cu ieşire pe spațiul carosabil după trecerea de intersecţia cu Str. Doamna Ghica, ȋn zona parcului Plumbuita. Circulația autobuzelor liniei 282 nu va fi modificată pe sensul opus.

Autobuzele liniei 382 vor circula, pe sensul spre terminalul „Escalei”, de la intersecţia Şos. Colentina/Str. Teiul Doamnei, ȋn continuare pe calea de rulare a tramvaielor de pe Şos. Colentina, cu ieşire pe spațiul carosabil după trecerea de intersecţia cu Str. Doamna Ghica, ȋn zona parcului Plumbuita. Circulația autobuzelor liniei 382 nu va fi modificată pe sensul opus.

Autobuzele liniei 621 vor circula, pe sensul spre terminalul „Pasaj Colentina”, pe calea de rulare a tramvaielor de pe Şos. Colentina, de la rondul Bucur Obor pȃnă la terminalul „Pasaj Colentina”. Circulația autobuzelor liniei 621 nu va fi modificată pe sensul opus.

Autobuzele liniei 667 vor circula, pe sensul spre terminalul „Spitalul Fundeni”, de la intersecţia Şos. Colentina/Str. Teiul Doamnei, ȋn continuare pe calea de rulare a tramvaielor de pe Şos. Colentina, cu ieşire pe spațiul carosabil după trecerea de intersecţia cu Str. Doamna Ghica, ȋn zona parcului Plumbuita. Circulația autobuzelor liniei 667 nu va fi modificată pe sensul opus.

Autobuzele liniei de noapte N103 vor circula, pe sensul spre terminalul „Institutul Oncologic”, pe calea de rulare a tramvaielor de pe Şos. Colentina începând de la intersecţia Str. Teiul Doamnei/Şos. Colentina, cu ieşire pe spațiul carosabil după trecerea de intersecţia cu Str. Doamna Ghica, ȋn zona parcului Plumbuita. Circulația autobuzelor liniei N103 nu va fi modificată pe sensul opus.

Potrivit autorităților, autobuzele liniei de noapte N108 vor circula, pe sensul spre terminalul „Pasaj Colentina”, pe calea de rulare a tramvaielor de pe Şos. Colentina începând de la intersecţia Şos. Colentina/Str. Teiul Doamnei, cu ieşire pe spațiul carosabil după trecerea de intersecţia cu Str. Doamna Ghica, ȋn zona parcului Plumbuita. Circulația autobuzelor liniei N108 nu va fi modificată pe sensul opus.