Irinel Ionel Scrioteanu, secretar de stat în Ministerul Tranporturilor vine cu cele mai proaspete vești despre evoluția lucrărilor la PasajulDomnești.

Astfel, aflăm că totul se concentrează acum pe ultima rampă.

Este vorba despre rampa de urcare/coborâre spre și dinspre Domnești, unde au început săpăturile. Se execută ultimele lucrări și la girația dinspre Domnești, iar săptămâna viitoare va fi deviat traficul pentru a putea fi continuate lucrările la această rampă.

-Pe segmentul de Nord-Vest al girației suspendate s-a finalizat montarea predalelor și continuă armarea plăcii de suprabetonare, iar săptămâna viitoare va fi turnat betonul.

-Continuă montarea predalelor și pe segmentul de Sud-Vest al girației suspendate.

-Continuă montarea elementelor prefabricate la zidurile de sprijin la rampa de urcare dinspre Bragadiru, la rampa de urcare dinspre Chiajna, precum și la rampa de coborâre spre București. Continuă montarea acestora și la rampa de coborâre spre Chiajna, precum și la rampa de urcare dinspre București.

-S-a finalizat realizarea grinzii de parapet de-a lungul rampei de urcare dinspre Chiajna și continuă realizarea grinzii de parapet la rampa de coborâre spre Chiajna.

-S-a finalizat așternerea stratului de balast stabilizat și se execută așternerea straturilor de mixtură asfaltică la breteaua de întoarcere pe sub rampa de urcare/coborâre spre și dinspre Domnești.

-Continuă relocarea celorlalte rețele de utilități, precum și realizarea rețelei de canalizare pluvială și a rețelei de iluminat public.