Poliția și trupele antitero ale SRI fac în acest moment cercetări în zona unui imobilsituat în Sectorul 1. Localnicii ar fi auzit duminică după-amiază mai multe… împușcături. De altfel, aceștia au observat că au fost sparte geamurile unei mașini și ale unui apartament.

Potrivit primelor cercetări, la locul incidentului au fost găsite mai multe… bile metalice. Așadar, prima ipoteză vizează folosirea unei arme de tip airsoft.

Chiar dacă acestea sunt considerate neletale, utilizarea lor de la distanță mică poate duce la accidentarea gravă sau chiar pot provoca moartea unei persoane.

Prin apel 112, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 4 Poliţie a fost sesizată de către o persoană cu privire la faptul că a găsit un geam spart la auto şi un geam spart la imobil. În zonă, persoana reclamă prezenţa mai multor bile metalice”, a transmis Biroul de presă al Poliției București.

Persoana care a alarmat poliția a descoperit geamurile mașinii sparte. Inițial a crezut că au fost sparte cu un obiect contondent însă s-a speriat când a văzut bilele metalice.

*Demn de știut, pentru armele airsoft nu este nevoie de permis port-armă; altfel spus, sunt la îndemâna oricui!