Primăria Sectorului 6, informează că începând de miercuri, 5 mai 2021, Compania Municipală Termoenergetica București efectuează lucrări pe strada Moinești.

Lucrarea va fi realizată fără închiderea circulației autovehiculelor sau pietonilor, etapizat, astfel:- pe strada Moinești se va organiza circulația în sens unic, dinspre Str. Crainicului către Bd. Iuliu Maniu, pe o banda de circulație de minim 3,50 metri, respectiv pe 2 benzi de circulație de minim 3 metri în zona de preselecție la intersecția cu Bd. Iuliu Maniu;- pe Bd. Iuliu Maniu se va asigura traficul normal pe toate benzile curente de circulație ale bulevardului;- semnalizarea rutieră va fi realizată cu indicatoare rutiere reflectorizante, iar noaptea cu lămpi cu lumină galbenă intermitentă.

Va fi asigurată circulația protejată a pietonilor pe trotuare prin culoare protejate de minim 2 metri lățime, inclusiv prin instalarea de podețe de trecere, cu balustrade sigure și continue, precum și traversarea pe la trecerile pentru pietoni existente în zonă.