Activitatea infracțională a unui bărbat din București bănuit de trafic de droguri de risc, a fost documentată de polițiștii BCCO București, iar în urma probelor obținute și prezentate judecătorului de drepturi și libertăți, Tribunalul București a emis un mandat de percheziție domiciliară.

În urma percheziției, au fost descoperite și ridicate, pentru cercetări, o cultură indoor de cannabis compusă din 16 plante aflate la maturitate, cu sisteme complete de întreținere și dezvoltare a plantelor (iluminat, încălzire, filtrare aer, irigare, încălzire, fertilizare) și aproximativ 6,5 kilograme de cannabis.

Cum era de așteptat, bărbatul a fost prezentat procurorului de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală – Secția de Combatere a Traficului de Droguri, care, după audiere, a dispus măsura reținerii și a formulat propunerea de arestare preventivă, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc.Cercetările sunt continuate, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.