ESTE PESTE PUTEREA DE A ÎNȚELEGE: DACĂ EȘTI SUSPECT, AȘTEPȚI REZULTATUL TESTULUI, CARE O FI ACELA, ÎȚI TRIMIȚI LEJER COPILUL LA ȘCOALĂ?!?!Situație tensionată pentru elevii și profesorii unei școli din București, și pentru familiile acestora. O elevă de clasa I a venit marți, 10 martie, la școală, deși mama ei fusese suspectă de infectare cu coronavirus, testată și…. ulterior… confirmată. Femeia (mama fetiței) este internată la Institutul Matei Balș. Fiica este acasă în autoizolare și urmează să fie testată.

Practic, vorbim de inconștiență TOTALĂ!

Marina Manea, inspector școlar general adjunct la Inspectoratul București a transmis: „Copilul este acasă, în autoizolare, alături de bunici, iar cei de la DSP urmează să meargă în orele imediat umătoare pentru a testa întreaga familie”.

DACĂ EȘTI SUSPECT, AȘTEPȚI REZULTATUL TESTULUI, CARE O FI ACELA, ÎȚI TRIMIȚI LEJER COPILUL LA ȘCOALĂ?!?!Situație tensionată pentru elevii și profesorii unei școli din București, și pentru familiile acestora. O elevă de clasa I a venit marți, 10 martie, la școală, deși mama ei fusese suspectă de infectare cu coronavirus, testată și…. ulterior… confirmată.