Noul președinte al Asociației Presei Sportive este Cătălin Țepelin, redactor-șef al Gazetei Sporturilor. Este unul dintre cei mai experimentați oameni din presa de sport, cu aproape 25 de ani petrecuți la vârful celor mai bune redacții din țară. Și-a făcut „încălzirea” la radio, după care s-a transferat definitiv în presa scrisă. Mai întâi la ProSport, ziarul vedetă al acelor vremuri, iar din 2003 la Gazetă, brandul retransformat rapid în lider absolut, alături de echipa condusă pe atunci de tandemul Tolontan – Ioanițoaia. Din 2018 este redactor-șef al Gazetei Sporturilor, poziție din care coordonează redacția GSP atât editorial, cât și la nivel de strategie, dezvoltare și proiecte speciale.

Noul președinte a preluat ștafeta de la reputatul jurnalist Dumitru Graur, cel care a condus Asociația Presei Sportive timp de 12 ani și a contribuit la relansarea acestei organizații care reunește jurnaliștii sportivi. Sub conducerea sa, APS a fost recunoscută ca asociație de utilitate publică, iar de câțiva ani se află sub Înaltul Patronaj al Casei Regale. Dumitru Graur, director al revistei Sport în România, care va aniversa în toamnă zece ani de la lansare, va rămâne în continuare în Consiliul APS, fiind ales în Adunarea Generală în funcția de vicepreședinte.

Pentru cele patru posturi de membru în Consiliul APS au fost șapte candidați, iar în urma voturilor exprimate de jurnaliștii prezenți la Adunarea Generală, au fost aleși Cătălin Cîrnu, Emil Hossu-Longin, Dochița Moșoianu și Cristian Geambașu. Au mai candidat: Cristian Vlad, Gabriel Liviu Balica și Daniel Pop.
Conform statutului APS, președintele ales a numit secretarul general al asociației, acesta fiind Andrei Crăițoiu.

Componența noului Consiliul APS, pentru perioada 2023-2027, este următoarea:
Președinte: Cătălin Țepelin
Vicepreședinte: Dumitru Graur
Secretar general: Andrei Crăițoiu
Membri: Cătălin Cîrnu, Emil Hossu-Longin, Dochița Moșoianu, Cristian Geambașu.