NOTAȚI ACUM ÎN AGENDĂ: Personajele fantastice de mari dimensiuni din celebra serie Harry Potter (Spania), giganticele broaște luminoase Electro Frogs din Franța, grupul de stegari Flag Wavers și trupa Puglia Street Band din Italia vor putea fi văzute pe Calea Victoriei în acest week-end.

 Artiști internaționali din Italia, Franța și Spania vor susține spectacole itinerante în cadrul proiectului „Străzi deschise, București – Promenadă urbană”.

 Flag Wavers, cu o istorie impresionantă ce își are rădăcinile în anul 1966 în Fossano, Italia, vor susține reprezentații inedite de mânuire a steagurilor în ambele zile din weekend, coregrafia lor fiind acompaniată de o orchestră formată din tobe și trompete care interpretează muzică medievală. „Principi d’Acaja” reușește să păstreze vie arta mânuirii steagurilor, inițial fiind o tactică militară nobilă, combinând expertiza tehnică cu o pasiune neînfricată pentru artă și istorie.

 Artiștii vor anima Calea Victoriei, pe segmentul traseului pietonal dintre Piața Revoluției și Cercul Militar Național. Fiecare trupă va susține câte 5 reprezentații de aproximativ 30 de minute, atât sâmbătă 29 iunie, cât și duminică 30 iunie.

 Mai multe detalii aici: https://tinyurl.com/3f6h9vvn