„Primarul comunei Mogoșoaia încearcă să facă ceva grandios pentru oameni. Acel ceva pe care-l așteptăm cu toții de la cei care ne conduc. În câteva cuvinte, să dezvolte la un nivel înalt comunitatea pe care o gospodărește. Ce face partidul din opoziție, care până acum s-a remarcat numai prin țipete pe Facebook și dezinformări? Ca de obicei. Dezinformează și încearcă să distrugă tot ce are în prim-plan cetățeanul și confortul lui.

Sectorul zero din Mogoșoaia înseamnă, pe scurt, spital, grădiniță, campus universitar, complexuri rezidențiale, clădiri de birouri, drumuri moderne, spații verzi, parcuri generoase. Pentru comunitate înseamnă dezvoltare economică și socială.

Tot mai mulți tineri vin să-și contureze o carieră în București, tineri care caută să își clădească un cămin aproape de Capitală. Iar noi suntem obligați să le oferim acestor tineri un viitor mai bun. În plus, prin construirea Sectorului zero se vor crea locuri de muncă și se vor colecta mai mulți bani la bugetul local din taxe și impozite, bani din care se vor putea face alte proiecte”.

Explicațiile vin din partea președintelui Consiliului Județean ilfov- Hubert Thuma.