UEFA Euro 2020: Brățările de acces la meciul Ucraina – Macedonia de Nord se pot ridica de la centrele medicale acreditate de miercuri, 16 iunie 2021

Joi, 17 iunie, începând cu ora 16.00, va avea loc, pe Arena Naţională, cel de-al doilea meci din cadrul Campionatului European de Fotbal – UEFA 2020, Ucraina – Macedonia de Nord.

ATENȚIE: Având în vedere că la acest eveniment sportiv sunt aşteptaţi să participe peste 4000 de suporteri ucrainieni şi peste 2000 de suporteri macedoneni, pentru a evita aglomeraţia în ziua meciului, organizatorii evenimentului recomandă posesorilor de bilete, care sunt deja în Bucureşti, să îşi ridice brăţările de acces începând de miercuri, 16 iunie, de la centrele medicale acreditate UEFA.

Autoritățile precizează că persoanele care au fost vaccinate împotriva Covid 19 se pot prezenta la centre miercuri, 16 iunie, începând cu ora 08.00, iar cele care au nevoie de test rapid, începând cu ora 13.00.

Reamintim că accesul se va face doar cu biletul de meci și brățara de acces. Lista centrelor medicale acreditate UEFA o regăsiţi accesând link-ul de mai jos:

https://www.frf.ro/…/centrele-medicale-acreditate-euro…/