Consiliul National al Audiovizualului a fost de acord cu solicitarea trustului de presa Intact ca emisiunile de la Antena 3 sa fie difuzate pe postul de radio 3FM, pentru care a obținut licența în urma cu 5 ani.

Postul de radio al Antenei se va auzi pe frecvența 106,2 FM și are ca termen limită data de 10 decembrie 2020 pentru difuzarea programelor, scrie paginademedia.ro.

„În ceea ce privește schimbarea serviciului de structură, într-adevăr e o diferență destul de importantă față de ceea ce conținea structura inițială în fața căreia am obținut licența și am construit grila. Solicitarea noastră de schimbare e determinată de contextul pe care, știți cu toții, îl traversăm și de imposibilitatea în clipa de față de a putea să mergem pe o structură cu program propriu în proporție de peste 50%.

Ceea ce vreau să vă spunem de la început este că suntem deciși să parcurgem în continuare pașii ca să ajungem la ceea ce înseamnă structura atașată licență pe care am obținut-o cu greu, pentru că de aceea am depus la momentul respectiv dosarul, ca să facem acest post de știri pentru București, în condițiile în care pe piață există această nevoie.

Deocamdată, nu avem resursele, nici de timp, nici de cele logistice suficiente pentru a putea să demarăm până la 10 decembrie un program în structura despre care vorbeam.

De aceea am solicitat retrasmisia programelor Antenei 3, pentru că vrem să onorăm licența și pentru că, în același timp, să aducem informația pentru un alt tip de public, pe lângă publicul consacrat al Antenei 3, într-un moment în care e nevoie de astfel de informație”, a precizat Adrian Ursu, reprezentantul Antena 3, în ședința CNA.