Incident de neimaginat marți dimineață, în București! Amenințare cu bombă la cea mai mare instanță din capitală! Curtea de Apel București a fost evacuată!

Ca urmare, sălile de judecată au fost golite de urgență pentru a nu pune pe nimeni în pericol și pentru ca echipajele specializate să poată face cercetări minuțioase. Printre sălile evacuate era și cea unde se desfășurau dezbaterile finale într-un dosar de corupție al fostului ministru Elena Udrea.

Autoritățile au primit un telefon cu privire la faptul că ar exista un dispozitiv exploziv la Curtea de Apel București. Un jandarm a intrat în sala de judecată în care era dezbătut dosarul legat de finanțarea campaniei prezidențiale din anul 2009. Judecătorul a dispus ca toată lumea să iasă din sală imediat. S-a întâmplat la fel apoi în toate sălile de judecată. Și pe toate holurile.

La fața locului au sosit trupele antitero și numeroase echipaje de poliție. Specialiștii pirotehniști ai Serviciului Român de Informații se află la fața locului și împreună cu echipajele Poliției au demarat procedurile specifice în astfel de situații, după cum a informat SRI.

Sunt acolo sute de polițiști dar și câini special pregătiți și căutările continuă.

foto: ziare.com