Ambasador este primul hotel din Bucuresti care a obtinut certificat recunoscut international in conformitate cu standardul HELLO Hygiene.

In urma finalizarii procesului de certificare de catre SRAC, HOTEL AMBASADOR are dreptul de a utiliza marca de conformitate SRAC si IQNet in scopuri promotionale si va fi inscris in baza de date cu certificarile emise, disponibila la adresa www.iqnet-ltd.com.

In contextul epidemiilor si pandemiei, industria turismului trebuie sa adopte masurile de precautie necesare pentru prevenirea semnificativa a raspandirii virusilor. Obligatia de a avea grija nu se extinde numai asupra oaspetilor si personalului, ci si asupra oricarei parti interesate care ar putea fi infectate in incinta hotelului sau ca urmare a activitatilor sale.

Hello Hygiene este o schema de certificare sub licenta internationala IQNet. La stabilirea acestei scheme s-au avut in vedere recomandarile si orientarile nationale si internationale legate de prevenirea bolilor transmisibile. Acestea includ, dar nu se limiteaza la: Operational Considerations for COVID-19 management in the accommodation sector. World Health Organization (2020); Health Advice on Prevention of Coronavirus disease (COVID-19) for Hotel Industry. Centre for Health Protection (2020); Codex Alimentarius – HACCP; Legislatia si reglementarile aferente epidemiei COVID-19 emise de Parlamentul, Guvernul Romaniei si institutiile abilitate.